Apie gamintoją Nr 1 „Omron“, Japonija

1 komentaras

„Omron“, Japonija

Omron gamintojas

„Omron Corporation“ yra Japonijos kompanija, kuri gamina įvairius elektronikos gaminius. Industriniai robotai, sensoriai, jungikliai, elektros tinklo kontrolės ir stebėjimo sistemos, skaičiuotuvai, signalizacijos, jutikliai, medicinos įranga – visa tai „Omron“. Kompanija yra išties labai didelė, 2019 metais savo metinėje ataskaitoje kompanija paskelbė, kad turėjo net apie 7 milijardų eurų įplaukų.

Gamykla

Medicinos prietaisų rinkoje kompanija dirba jau apie 50 metų. Ši kompanija gamina kraujo spaudimo mechaninius ir automatinius matuoklius, termometrus, žingsniamačius, inhaliatorius ir daugybę kitos įrangos. Įmonės padalinys „Omron healthcare“ vienas pirmųjų suprojektavo automatinį spaudimo matuoklį, o 2009 metais paskelbė, kad visame pasaulyje buvo parduota net 100 milijonų matuoklių. Dabar skelbiama, kad spaudimo matuoklių parduota jau virš 200 milijonų.

Omron M3 comfort, omron kraujospūdžio matuoklis, spaudimo matuoklis

Šiandien „Omron“ užima pirmą pasaulyje poziciją spaudimo matuoklių rinkoje, o visi šios kompanijos gaminami ir aceso.lt parduodami prietaisai yra kliniškai validuoti ir itin tikslūs. Tai patvirtina ESH-IP, AAMI ir BSH sertifikatai, tad prietaisų tikslumu pirkėjas gali neabejoti. 

Išmanusis laikrodis, pulsas

Kompanija nenustoja vystyti naujų technologijų ir dabar, kurdami naujus, pažangius produktus, tokius, kaip „Evolv“ žastinis tonometras, neturintis žarnelės. Matuoklio „Evolv“ manžetė yra sujungta su matuokliu, o pats matuoklis turi belaidį ryšį su išmaniuoju telefonu, dėka kurio galima patogiai analizuoti savo rezultatus programėlėje „Omronconnect app“. Kita naujiena – išmanusis laikrodis „heartguide“, turintis prisipučiančią apyrankę ir galintis pilnavertiškai matuoti kraujo spaudimą. Toks laikrodis yra ypač geras atradimas tiems žmonėms, kurių liga reikalauja stebėti spaudimą 24 valandas per parą.

Taigi „Omron“ yra pasaulyje pirmaujanti, pažangi ir patikima kompanija, kurios produkcija yra ypač patikima ir kokybiška.


1 komentaras


  • Vilija

    Noriu pirkti kraujo matavimo aparata


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant