Apie gamintoją "Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd., Japonija"

1 komentaras
Apie gamintoją "Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd., Japonija"
Nissei gamykla, nissei medicinos technikos gamykla, Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd., Japonija

Kompanija "Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd., Japonija" kuriai priklauso prekės ženklas “Nissei” vykdo veiklą jau apie 70 metų. 1950 metais įsteigta kompanija prekiauja medicinine įranga, elektronikos prietaisais bei jų papildomomis dalimis. Šia kompanija pasitiki ir jos pagamintą produkciją ir elektronikos komponentus perka ir naudoja gamyboje tokie visame pasaulyje žinomi gamintojai kaip SONY, Canon, Omron, Seiko, Samsung, Philips, JVC, Panasonic.

Pirmą mechaninį spaudimo matuoklį kompanija pagamino 1965 metais. Po 10 metų “Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd.” pradėjo pirmo pasaulyje elektroninio kraujospūdžio “ES-200” gamybą. Kompanija toliau sėkmingai vystėsi, išrasdavo unikalias, tik jai būdingas technologijas bei gamino ypatingai aukštos kokybės produktus (riešinius spaudimo matuoklius, bekontakčius termometrus, pulsoksimetrus ir t.t.)

ESH protokolas, ESH, ESH kliniškai patvirtinta                    ISO 9001 tarptautinis kokybės standartas, ISO 9001, ISO 9001 kokybė                    Nissei, nissei kraujospūdžio matuokliai

Šiandien kompanijai priklauso 8 gamyklos. 4 yra Japonijoje, o likusios Indonezijoje, Kinijoje bei Taivane. Norime atkreipti dėmesį, kad visa aceso.lt el.parduotuvėje kompanijos “Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd” parduodama produkcija yra pagaminta Japonije esančiose gamyklose. Kraujospūdžio matuoklių gamybos apimtis, palyginus su pasauliniais sektoriaus lyderiais “Omron” bei “Microlife” nėra didelė. Per metus kompanija pagamina apie 2,5 mln. kraujo spaudimo matuoklių. Iš kitos pusės kiekvienas aparatas yra gaminamas itin kruopsčiai, o kokybei užtikrinti gamyklose taikomi griežti tarptautiniai ISO9001 bei ISO 13485/EN 46001 standartai. Visi kraujo spaudimo matuokliai Nissei atitinka Europos saugumo reikalavimus, yra kliniškai validuoti bei patvirtinti (ESH protokolas).

Nepaisant palyginus nedidelės gamybos apimties, gamintojas turi atskirą inovacijų skyrių, kuriame dirba vieni geriausių Japonijos inžinierių, medikai bei kiti specialistai kartu kurdami naujus produktus bei technologijas. Kompanijos gaminami kraujospūdžio matuokliai “Nissei” turi daugybę inovatyvių, tik jos produktams būdingų technologijų. Pvz. puslo spaudimo nustatymas, pripučiamo oro individualizavimas pagal anksčiau darytus matavimus, kraujospūdžio matavimas oro pripūtimo metu ir t.t.

Žemė, gaublys, planėta, pasaulys

Kompanijos produkcija ir elektronikos komponentais prekiaujama beveik visame pasaulyje, o Japonijos vidaus rinkoje premium klasės kraujospūdžio matuoklis Nissei DSK-1031 yra kompanijos pardavimų lyderis. Šis faktas dar kartą įrodo, kad Japonams kokybė yra pirmoje vietoje ir jie linkę rinktis brangesnius, kokybiškesnius produktus. Be abejo, modelio DSK-1031 sėkmę galėjo lemti ir tai, kad jo dizainą sukūrė gerai Japponijoje žinomas dizaineris, profesorius Kazuo Kawasaki.


1 komentaras


  • Edmundas

    Mane suduomino Nissei DSK 1031


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant