Supaprastintos kraujospūdžio aparato ženklų reikšmės

Neretai iš savo klientų girdime, jog kraujospūdžio matuoklio instrukcijos pasimetė arba yra per sudėtingos vyresnio amžiaus naudotojams.

Šiuolaikiniai automatiniai kraujospūdžio matuokliai valdomi labai lengvai - vieno mygtuko paspaudimu. Jums tereikia užsidėti manžetę (rankovę) ir pastausti "Start". Iš kitos pusės, matavimo metu arba po šios procedūros ekrane gali atsirasti įvairus ženklai, kurie informuoja pacientą apie tokius svarbius dalykus kaip sutrikusi širdies veikla, neteisingai uždėta manžete, senkančius elementus (baterijas) ir t.t. 

Skirtingu kraujospūdžio matuoklių gamintojų informaciniai ženklai skyriasi, todėl paruošėme Jums lenteles su simboliu reikšmėmis visiems aceso.lt parduodamiems kraujospūdžio matuokliams: Nissei, Little Doctor, Omron bei Microlife.

Šios lentelės yra tarsi supaprastintos instrukcijos, rekomenduoajme jas atspausdinti ir pasidėti prie kraujospūdžio matuoklio (įpatingai aktualu senjorams, kurie gali supainiuoti simboliu rekšmes, ypač jei pasikeitė naudojamo kraujo spaudimo matuoklio gamintojas).

Lenteles galite parsisiųsti ir atsispausdinti visiškai nemokamai paspaudę žemiau esančias nuorodas:

Instrukcijų PDF versijos:

NISSEI_INSTRUKCIJOS_PDF
LittleDoctor_INSTRUKCIJOS_PDF
Omron_instrukcijos_PDF
Microlife_instrukcijos_PDF

Taip pat visų šių instrukcijų nuotraukas galite peržiūrėti čia:

Nissei:

Nissei Instrukcijos

Omron:


Omron instrukcijos

 Microlife:

Microlife Instrukcijos

Little Doctor:

Little Doctor instrukcijos

* Visos teisės saugomos MB "Viastra", pateiktą medžiagą draudžiama naudoti komercinei veiklai


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant