Jau prekiaujame stetoskopais “Little Doctor”

Stetoskopas – vienas dažniausiai naudojamų medicininių įrankių, tapusių labiausiai atpažįstamu medicinos ir gydytojų simboliu. Tai paprastas aparatas, kurio dėka medikai gali lengvai išklausyti pacientų širdies darbą ir nesunkiai pastebėti net menkiausius nukrypimus nuo normos. Nors su stetoskopais yra nedaug kam yra tekę susidurti ne gydytojo kabinete, šie aparatai gali praversti kiekvienuose namuose. Šiuo metu galima rinktis iš daug įvairių prekės ženklų ir modelių, tačiau „Little Doctor“ stetoskopai yra vieni patikimiausių rinkoje, kuriuos jau galite įsigyti aceso.lt internetinėje parduotuvėje.

LD, Little Doctor, Little Doctor logotipas

„Little Doctor International (S) Pte. Ltd“ – tai 1986 metais Singapūre įkurta kompanija, kurios gaminami sertifikuoti medicininiai aparatai ir įrankiai yra parduodami visame pasaulyje [1]. Gamintojas išsiskiria produktų įvairove, kokybe bei itin prieinama kaina. Mūsų kataloge galite rasti net 8 skirtingus modelius, puikiai tinkančius naudoti tiek medicinos įstaigose, tiek kiekvieno iš mūsų namuose.

LD Cardio kardiologams

LD Cardio modelis – itin pamėgtas kardiologų stetoskopas. Dėl specialios klausymo galvutės formos, membranos medžiagos ir storų vamzdelių, šis stetoskopas leidžia gerai įsiklausyti į širdies tonus auskultacijos metu. Tai išskirtinio jautrumo stetoskopas, galintis išskirtinai puikiai reaguoti į 200 – 500 Hz dažnio diapazoną. Komplekte galima rasti tris ausų antgalių poras ir atsarginę klausymo galvutę, o taip pat yra pridedama prie stetoskopo prisegama vardo kortelė.

LD cardio, LD, Little Doctor, stetoskopas LD, stetoskopas, kardiologinis stetoskopas, stetofonendoskopas

Daugiafunkciai LD SteTime ir LD Special

LD SteTime ir LD Special – vieni universaliausių „Little Doctor“ gaminamų stetoskopų. Šie modeliai išsiskiria lengvai apsukamomis dvipusėmis metalinėmis klausymo galvutėmis, tad ištyrimo metu galima greitai naviguoti tarp membranos ir „varpelio“. Šie stetoskopai pasižymi keturiomis skirtingomis kombinacijomis, tad gali būti naudojami tiek suaugusių, tiek naujagimių ištyrimui. Aparatų komplektuose galima rasti ne tik tris ausų antgalių poras, bet ir keturias diafragmas, tad stetoskopai gali būti pritaikomi įvairiose situacijose. Pagrindinis skirtumas tarp šių modelių – klausymo galvučių tipai ir vamzdelių ilgiai. LD SteTime vamzdeliai yra 56cm ilgio, o klausymo galvutėje yra įtaisytas kvarcinis laikrodis, palengvinantis širdies pulso matavimą tyrimo metu. LD Special modelis pasižymi standartine dvipuse klausymo galvute, tačiau galima rinktis tarp 56cm ir 72cm vamzdelių ilgių.

LD stetime, LD Rappaport, Rappaport stetoskopas, universalus stetoskopas, stetofonendoskopas, stetoskopas, LD, Little Doctor
LD special, LD Rappaport, Rappaport stetoskopas, universalus stetoskopas, stetofonendoskopas, stetoskopas, LD, Little Doctor

Universalus LD Prof-I

LD Prof-I stetoskopai – tiek gydytojų, tiek slaugytojų pamėgta klasika. Tai lengvumu ir patvarumu pasižymintis modelis, užtikrinantis patogų naudojimą. Dvipusė klausymo galvutė gali būti apsukama 180 laipsnių, tad ištyrimo metu galima lengvai naudoti tiek membraną, tiek „varpą“, turintį guminį kontaktinį žiedą. Šio modelio ausų antgaliai yra itin minkšti, todėl komfortas yra užtikrinamas net ilgai naudojant prietaisą. Dėl savo universalumo ir patogumo LD Prof-I stetoskopas yra puikus pasirinkimas norintiems turėti šį aparatą savo namuose.

LD-Prof I, LD-Prof I, LD prof 1, LD-prof 1, universalus stetoskopas, stetoskopas, stetofonendoskopas, LD, Little doctor, little doctor stoskopas

LD Prof-II ir LD Prof-III pediatrams

Rūpinantis vaikais ir naujagimiais įprasti stetoskopai gali būti nepakankamai jautrūs ar paprasčiausiai per dideli [2]. Pediatrams ir visiems, norintiems pasirūpinti savo mažylių sveikata, tinkamiausi yra LD Prof-II ir LD Prof-III stetoskopų modeliai, sukurti būtent mažų vaikų tyrimui. LD Prof-II lengvai besisukanti dvipusė galvutė turi mažą diafragmą, kurios skersmuo – mažesnis, nei 3.4cm. LD Prof-III stetoskopas yra sukurtas specialiai naujagimių priežiūrai. Šio modelio dvipusė galvutė turi vieną mažiausių - vos 2cm siekiančią – diafragmą, todėl klausytis net mažiausių širdelių yra itin lengva.

LD-Prof II, LD prof 2, LD-prof 2, pediatrinis stetoskopas, stetoskopas, stetofonendoskopas, LD, Little doctor, little doctor stoskopas, stetofonendoskopas, stetoskopas vaikams
LD-Prof III, LD prof 3, LD-prof 3, pediatrinis stetoskopas, stetoskopas, stetofonendoskopas, LD, Little doctor, little doctor stoskopas, stetofonendoskopas, stetoskopas vaikams, stetoskopas kūdikimas, neonatalinis stetoskopas

LD Prof-IV

Galimybė aiškiai girdėti ir stebėti širdies darbo ritmą ir dažnį yra be galo svarbi bet kurio tyrimo metu, o ypač – gimdymo metu. Būtent šiems atvejams buvo sukurtas specialus akušerinis stetoskopas LD Prof-IV. Šis modelis išsiskiria lengva ir nedidele kūgio formos klausymo galvute, kurios plastmasinio antgalio skersmuo yra vos 2.5cm. Stetoskopas turi du silikoninius klausymo vamzdelius, todėl net silpniausi garsai yra itin aiškiai girdimi.

LD-Prof IV, LD prof 4, LD-prof 4, pediatrinis stetoskopas, stetoskopas, stetofonendoskopas, LD, Little doctor, little doctor stoskopas, stetofonendoskopas, stetoskopas vaikams, obstetrinis stetoskopas, okušerinis steoskopas

LD Prof-Plus arterinio kraujo spaudimo matavimui

Stetoskopai yra skirti ne tik širdies, bet ir kitų žmogaus organų sukeliamiems garsams klausytis. Vienas iš jų yra Korotkovo tonai, arba – arterijomis tekančio kraujo spaudimo keliami garsai. LD Prof-Plus stetoskopas yra pritaikytas būtent tokiam arterinio spaudimo matavimo metodui. Šio modelio klausymo galvutės didelė plastikinė membrana yra itin jautri arterinio kraujo garsams.

Stetoskopas LD. LD. LD prof-plus, Little Doctor, Little doctor stoskopas, stetofonendoskopas

Aksesuarai ir dalys

Siekiant patogaus ir saugaus „Little Doctor“ stetoskopų naudojimo, gamintojas rekomenduoja naudoti tik originalias dalis. Originalūs stetoskopų komponentai užtikrina medicininių tyrimų patikimumą ir tinkamą aparatų veikimą. Šiuo metu mūsų parduotuvėje galite įsigyti klausymo galvučių, vinilinių klausymo vamzdelių, metalinių klausymo vamzdelių ir skirtingų dydžių diafragmų.

Visi „Little Doctor“ stetoskopai, jų priedai ir dalys yra sertifikuoti, patikrinti ir patvirtinti naudojimui [3]. Visus išvardytus stetoskopų modelius bei jų priedus jau galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje čia:

 https://aceso.lt/collections/stetoskopai

Šaltiniai:

[1] https://littledoctor.sg/about/aboutus/

[2] Vaikų ligų gydytoja Vida Uleckienė

[3] Tarptautinė Standartizacijos Organizacija


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant